Wie zijn Peuterbeweging?

Cora Merkx is de bedenker van Peuterbeweging.
Zij heeft de HBO-J afgerond om vervolgens 30 jaar te werken met volwassenen en kinderen in moeilijke (opvoedings) situaties.
Eind 2016 is zij overgestapt naar de kinderopvang.

Daarnaast heeft zij verschillende opleidingen gevolgd in psychische hulpverlening en lichaamswerk en heeft 15 jaar als ZZP-er in haar eigen praktijk gewerkt.

Vanuit ervaring en kennis merkte ze dat peuters van nu, niet optimaal gefaciliteerd worden in hun ontwikkeling en gezondheid. Zij voelde de noodzaak om daar verandering in te brengen. Zo is Peuterbeweging ontstaan.

Peuterbeweging | Afbeelding Cora pagina Wie Zijn Wij
Peuterbeweging | Afbeelding Nina pagina Wie Zijn Wij

Nina Merkx is de oprichter van het bedrijf Nina Ontwerpt. Nina heeft de PABO afgerond evenals de Post-HBO opleiding Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs. Sindsdien is zij werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

In 2020 heeft ze de opleiding Interieur ontwerp en styling afgerond.
Naast het ontwerpen van interieurs houdt zij zich bezig met grafische vormgeving. Bij Peuterbeweging is Nina verantwoordelijk voor alle grafische uitingen en het mede bedenken en ontwikkelen van de methode.

Meer weten?

Contact
Heb je vragen of wil je iets delen over je ervaringen met Peuterbeweging stuur ons dan een berichtje via het contactformulier hiernaast. We horen graag van je!

Contact
Heb je vragen of wil je iets delen over je ervaringen met Peuterbeweging stuur ons dan een berichtje via het contactformulier hieronder. We horen graag van je!

Peuterbeweging | Contact img

Neem contact op!